Dům Samaritán prošel úpravami, práce trvaly tři měsíce a vyšly na skoro dva miliony
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Objekt města v ulici Štefánikova využívaný Charitou Ústí nad Labem pro poskytnutí pomoci lidem v nouzi byl kompletně zasanován. Práce trvaly tři měsíce a vyšly na 1,8 milionu korun.

Investiční akci z rozpočtu města připravily Městské služby Ústí nad Labem, jejím předmětem byla kompletní sanace vlhkého zdiva v prostorách prvního podzemního podlaží spočívající v odstranění vlhkem poškozených omítek, injektování zdiva proti vlhkosti, provedení minerálních síranoodolných podomítkových stěrek a sanančních omítek. Součástí prací byly i nutné demontáže a zpětné montáže otopných těles, nutné úpravy elektroinstalací, výměna dveřních zárubní a výmalba prostor včetně provedení otěruvzdorných nátěrů. Těmto pracím předcházelo čištění a trasování rozvodů včetně kamerové zkoušky a vypracování projektové dokumentace. Cena investice činila 1 802 519 Kč včetně DPH.

Dům Samaritán navštívil v pátek náměstek primátora pro sociální oblast Tomáš Vlach. Společně s vedoucí domu Vendulou Krištofovou probrali možnosti další spolupráce a rozšíření služeb. Podle vedoucí Krištofové je v současné době v plánu hlavně navýšení počtu lůžek pro ženy, po kterých od léta letošního roku neustále stoupá poptávka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru