Nemocnice v Ústí nad Labem a Chomutově mají nové hlavní sestry
Mgr. Jana Rejhonová a Ing. Bc. Soňa Brabcová. Foto: Krajská zdravotní a.s.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem, Chomutov - Od 1. října 2022 má Krajská zdravotní, a.s., nové hlavní sestry ve svých nemocnicích v Chomutově a Ústí nad Labem. Staly se jimi Mgr. Jana Rejhonová a Ing. Bc. Soňa Brabcová.

Funkci hlavní sestry Nemocnice Chomutov začala vykonávat Mgr. Jana Rejhonová, dosavadní vrchní sestra tamního interního oddělení. 

„Magistra Rejhonová přichází na pozici hlavní sestry z postu vrchní sestry chomutovské interny a také hlavní sestru zastupovala. O její fundovanosti není pochyb. V nové roli jí držím palce a věřím, že společně s ní a dalšími spolupracovníky se nám podaří, vedle cíle zkvalitnit zdravotní péči a služby v nemocnici, zajistit všem kolegům zázemí, které odpovídá vyspělému zdravotnictví 21. století,“ řekl MUDr. Michal Zeman, Ph.D., ředitel Nemocnice Chomutov, o.z.

V Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z., přijala funkci hlavní sestry Ing. Bc. Soňa Brabcová, která zatím zůstala i vrchní sestrou Kliniky úrazové chirurgie Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. 

„Na spolupráci s novou hlavní sestrou se těším a jsem rád, že pracovní výzvu přijala. Přeji jí hodně sil, protože k řízení ošetřovatelského personálu v největší nemocnici Krajské zdravotní je úkol nelehký. Jistě zúročí své dlouholeté zkušenosti z kliniky,“ uvedl v souvislosti se jmenováním Ing. Bc. Soni Brabcové hlavní sestrou MUDr. Aleš Chodacki, ředitel zdravotní péče Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru