Opilá žena s boxerem obtěžovala zákazníky pumpy. Před strážníky začala vyhrožovat, že skočí z mostu
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 25.9.202 v 07:30 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků na čerpací stanici Shell v ulici Sociální péče, z důvodu oznámení zaměstnance provozovny, který operátorovi nahlásil, že se zde nachází neznámá žena, která obtěžuje ostatní zákazníky a má mít u sebe zbraň - tzv. boxera.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se jedná o bezdomovkyni středního věku, která byla viditelně pod vlivem alkoholu, či jiné omamné látky. Při šetření celé události bylo od oznamovatele zjištěno, že dotyčná slovně napadala zákazníky a na stůl si položila již zmiňovanou zbraň. Při příjezdu hlídky na místo žena svou zbraň schovala do své příruční tašky. Dále žena hlídce sdělila, že užila nějaké léky (nezjištěné množství a nebylo uvedeno o jaké léky by se mělo jednat) a začala před strážníky vyhrožovat, že půjde skočit z mostu

Jeden ze strážníků na místo přivolal zdravotní záchrannou službu, kdy během čekání na příjezd zdravotníků se dotyčná začala chovat arogantně, začala kolem sebe mávat rukama a křičet, že si něco udělá. Aby byl na místě zachován veřejný pořádek a aby nedošlo k možnému napadení hlídky, zákazníků, nebo aby nedošlo k sebepoškozování samotné ženy, bylo proti dotyčné použito donucovacích prostředků, a to hmatů a chvatů sebeobrany. Vzhledem k tomu, že chování dotyčné bylo stále agresivnější, byla jí posléze nasazena služební pouta.

Po příjezdu zdravotníků na místo byl hlídkou strážníků proveden doprovod ženy do Masarykovy nemocnice, kde byla předána k dalšímu vyšetření. Při vyšetření v nemocnice byla zdravotnickým personálem u zadržené provedena orientační dechová zkouška, zdali není její chování ovlivněno alkoholem s výsledkem 1,7 promile alkoholu v dechu. Dále se žena doznala k užití návykové látky, a to marihuany.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru