STALO SE: „Neřvi na mě“, křičel muž na omítku domu a útočil na ni. Pak napadl strážníka
ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Most - Na linku 156 oznámil po 23. hodině muž, že před domem na třídě Budovatelů u bloku 93 a 94 někdo křičí a porušuje noční klid.

Strážníci na místě provedli kontrolu a u podchodu dvora bloku 94 si strážnici všimli muže, který neměl boty, byl oblečený pouze do kraťasů, útočil na fasádu domu pěstmi a kopy a hlasitě křičel. Strážníci muže osobu vyzvali k prokázání totožnosti a muž předložil občanský průkaz. Strážníci následně prověřili, jestli není na seznamu hledaných osob.

"Po prokázání totožnosti muž opět kopal a bouchal pěstmi do zdi, přičemž křičel na zeď "Neřvi na mě". Strážníci muže vyzvali, aby zanechal svého jednání. Muž přestal kopat do domu, odcházel a najednou se otočil a udeřil strážníka pěstí do obličeje," uvádí k případu mluvčí mosteckých strážníků Veronika Loucká. 

Strážník na to zareagoval použitím donucovacích prostředků, agresora svedl na zem a byla mu přiložena pouta. Z důvodu podezření ze spáchání trestného činu útoku na úřední osobu při výkonu její pravomoci si muže poté převzali policisté Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru