AKTUÁLNĚ: Těžká havárie na výjezdu z Děčína na Ústí, jeden člověk zemřel
Foto: Tomáš Straka
Ústí nad Labem

Děčín – K velmi vážné havárii došlo v sobotu dopoledne na silnici spojující Děčín a Ústí nad Labem. Na výjezdu z Děčína se střetla dvě osobní vozidla. Jeden člověk zemřel.

Podle mluvčího Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokopa Voleníka utrpěli další dva lidé vážná zranění. Jeden člověk byl letecky transportován do ústecké nemocnice, druhý sanitním vozem tamtéž. Třetí středně vážné zranění si vyžádalo transport člověka do děčínské nemocnice.

Silnice je uzavřena, kromě policistů a záchranářů zasahují na místě profesionální hasiči z Děčína a dobrovoní hasiči Horní Žleb a Boletice nad Labem.

edeniky 3758

Foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru