U mrtvého těla policisté našli osobní věci pohřešované ženy, příčinou úmrtí se dál zabývají
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Mostecko - Mostečtí policisté uvedli, že nalezené mrtvé tělo poblíž obce Havraň patří pohřešované dvacetileté ženě, po které se pátralo od začátku června.

Policisté přijali oznámení o nálezu mrtvého těla poblíž obce Havraň v pondělí. Ohledáním a prohlídkou těla a okolí ve spolupráci s přivolaným lékařem nebylo prvotně zjištěno cizí zavinění na úmrtí osoby.

Bohužel ne každý příběh končí šťastným koncem. V tomto případě má smutný konec pohřešování E. Š., kterou rodina postrádala od 1. června poté, co odešla z domova v Havrani. "V místě nálezu se našly i osobní věci a oblečení zesnulé, které jí bezpochyby patřily. Kriminalisté nařídili soudní pitvu a zahájili úkony trestního řízení," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger. Příčinou a okolnostmi úmrtí se budou nadále zabývat.

"Zároveň děkujeme všem, kterým nebyl osud pohřešované lhostený a zapojili se do pátracích akcí," dodal mluvčí policie. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru