Policisté ukončili pátrání po nezvěstné dívce z Havraně. Rodina se s ní loučí
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Mostecko - Policisté ukončili pátrání po dvacetileté ženě z Mostecka, která odešla dne 1. června v odpoledních hodinách z bydliště své matky v obci Havraň na Mostecku. Svému kamarádovi měla říci, že jde do Mostu. Poté přestala být aktivní na mobilním telefonu a sociálních sítích.

Policisté provedli po zmizení ženy pátrací akci v okolí Havraně, avšak s negativním výsledkem. Do pátrání se zapojili poté i lidé. Na facebooku vznikla skupina pro sdílení případných informací.

Pátrání po osobě policisté již stáhli ze svého webu. V úterý 26. července není žena již v databázi. "Sbohem moje holčičko. Vždycky tě budu milovat," napsala v úterý ráno maminka pohřešované dívky. Lidé rodině vyjadřují na facebooku upřímnou soustrast.

Policisté potvrdili nález mrtvého těla u obce Havraň. V tuto chvíli ale ještě nemohou sdělit, zda patří pohřešované ženě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru