Pomozte při pátrání: Muž je od neděle nezvěstný, kamarádce poslal podivnou SMSku
Vpravo pohřešovaný muž zachycený v neděli na autobusovém nádraží v Klášterci nad Ohří. Foto zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Klášterec nad Ohří - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném 44letém muži z Klášterce nad Ohří, který v neděli 10. července odešel z místa bydliště a od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu.

Muž v den, kdy opustil své bydliště, poslal kamarádce SMS zprávu, ze které vyplývá, že by si mohl ublížit. Od té doby o sobě nedal vědět a v pondělí nepřišel do zaměstnání. Policisté jeho poslední výskyt zjistili v neděli v době kolem poledne na autobusovém nádraží v Klášterci nad Ohří.

"Na sobě měl v tu dobu tmavě modrou mikinu, tmavé dlouhé kalhoty tzv. kapsáče, černé nízké botasky. Na hlavě měl červenou ošoupanou kšiltovku. U sebe měl černý batoh s bílo šedivým logem zn. UNDER ARMOR. V Klášterci nad Ohří muž bydlel jen několik měsíců, předtím bydlel v Meziboří v okrese Most a není tedy vyloučeno, že by se mohl nacházet v této lokalitě," stojí v popisu policejní databáze pohřešovaných osob.

"Poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby je možno předat na linku 158 případně na nejbližší oddělení Policie České republiky," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

1207patracka4

Pohřešovaný muž zachycený v neděli na autobusovém nádraží v Klášterci nad Ohří. Foto zdroj: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru