STALO SE: Muže ráno rozčílil ještě zavřený supermarket, začal po něm házet cihly
ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Bílina - Spor s jiným mužem vyřešil nešťastně 38letý muž z Bíliny. Skutku předcházela slovní hádka v předešlých dnech. Slovní vypořádání však muži přišlo nedostatečné a rozhodl se, že navštíví druhého účastníka sporu v jeho zaměstnání v bílinském supermarketu.

V brzkých ranních hodinách však byl obchod ještě zavřený, což útočníka rozlítilo tak, že popadl opodál ležící cihly a začal je házet do zamčených vstupních otáčecích dveří. Tím poškodil několik skleněných výplní a také lak nárazníku nedaleko zaparkovaného vozu, kam odlétly střepy.

"Odborným vyčíslením škody bylo zjištěno, že vchodové dveře jsou ze speciálního skla a 8 poškozených výplní má hodnotu 730 tisíc korun. Na vozidle vznikla škoda 3 tisíce korun. Policisté útočníkovi ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu poškození cizí věci, za který mu v případě odsouzení hrozí pobyt za mřížemi až na 1 rok," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru