STALO SE: Muž surově zbil manželku a vyhrožoval jí podpálením! Útočil už v minulosti
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - O uplynulém víkendu v nočních hodinách vyjížděli policisté do staré mostecké zástavby, kde měl 33letý muž vyhrožovat svojí manželce. Tu měl nejdříve v bytové jednotce velmi vulgárně urážet a přitom mlátit do nábytku. Celý incident vygradoval a Mostečan ženě verbálně vyhrožoval ublížením na zdraví a podpálením.

Poté ji měl fyzicky napadnout údery a kopy. Manželka z důvodné obavy o svoje zdraví přivolala na místo policejní hlídku. "Ochránci zákona muže zajistili a převezli do policejní cely. Vše se naštěstí obešlo bez zranění a nebylo potřeba lékařského ošetření. Důvodem agrese byla údajně žárlivost," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Vzhledem k tomu, že se nejedná o první takový případ a s ohledem na předcházející útoky z minulosti, policisté celou událost vyhodnotili a využili svého oprávnění. Muže vykázali na deset dní a ten tak musel odevzdat klíče od společného obydlí.

Na obvodním oddělení si následně ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování. Od soudu může v případě uznání viny odejít až s ročním vězením.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru