Běžci u jezera Milada oslaví mezinárodní svátek
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústecko - Různí běžci, různá místa, jedna myšlenka. Jezero Milada bude 22. června 2022 jedním z desítek míst v České republice, kdy přesně v jeden okamžik společně tisíce běžců po celé České republice oslaví mezinárodní svátek sportovců, kterým je Olympijský den.

Hlavní závod na 5 a 10 kilometrů akce nazvané T-Mobile Olympijský běh odstartuje úderem 18.00 hodiny poblíž parkoviště nad hlavní pláží. Chybět nebudou ani dětská klání. Registrace do závodu je možná pouze on-line zde.

Kromě medailí se letos mohou účastníci těšit na start soutěže o VIP vstupenky na Olympijský festival, který se v České republice bude konat v době olympijských her v Paříži 2024. „Během tří následujících ročníků (2022, 2023, 2024) sbírají účastníci T-Mobile Olympijského běhu účastnické medaile, na jejichž stuhách je vždy jedna olympijská hodnota. Pro rok 2022 jde právě o výjimečnost,“ uvádí na svých stránkách organizátoři běhu. Výherce o VIP vstupenky vylosují organizátoři v červnu v roce 2024.

Organizátorem akce je běžecký ústecký spolek UŽ TAM BUDEEEM?!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru