Ústí se mění v běžecké město. Závod pomůže osamělým dětem a nevidomým
Řemeslníci s dobrovolníky připravují zázemí a pódium závodu. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Kostelní náměstí – Řemeslníci staví zázemí pro sportovce. V ulicích je rozmístěné dopravní značení. Centrum města Ústí nad Labem ovládne v sobotu 28. května 2022 městský běžecký závod ČEZ Run Tour. Proběhnout ulicemi v blízkosti řeky Labe se podle startovní listiny chystá téměř tisíc zaregistrovaných běžců.

Do krajské metropole Ústeckého kraje se klání, které pomáhá, vrací po třech letech. Zároveň jde o třetí letošní závod celorepublikového běžeckého seriálu napříč krajskými městy v celé zemi.  „Nejenže 50 Kč z každého startovného poputuje na konto Nadace Leontinka, ale Skupina ČEZ, která je naším generálním partnerem, také vypíše pro každý závod speciální projekt v aplikaci EPP Pomáhej pohybem. S ní můžete sportovat, získávat body a pomáhat tam, kde je to třeba. V letošní sezóně budou mít všechny tyto projekty jedno téma: budeme pomáhat dětským domovům. Děti se budou závodů i účastnit a my věříme, že jim touto aktivitou uděláme radost a zajistíme jim spoustu krásných zážitků!“ píší organizátoři.

Zázemí a start závodu je na Kostelním náměstí, což sebou nese řadu dopravních omezení v centru města začínající v pátek 27. května. (více se dočtete v souvisejícím článku na konci zprávy)

S uzavírkami ulic musí počítat motoristé hlavně v sobotu 28. května především v dolní části Střekova. Dopravní podnik města Ústí nad Labem zavede na některých trolejbusových linkách náhradní autobusovou dopravu. Na všech linkách mířících na Střekov dojde k přesunu zastávek. (více se dočtete v souvisejícím článku níže)

2705 mapa zavodu

MAPA ZÁVODU: ZDROJ ČEZ RUN TOUR

 

{article Centrum Ústí ovládne běžecký závod. Přinese řadu dočasných dopravních uzavírek}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

{article Místo trolejbusů vyjedou autobusy. Dojde i k přesunutí zastávek}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru