Místo trolejbusů vyjedou autobusy. Dojde i k přesunutí zastávek
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na pozoru musí být cestující mířící městskou hromadnou dopravou na Střekov. V sobotu 28. Května na trolejbusových linkách číslo 60, 61 a 62 zavede ústecký Dopravní podnik náhradní autobusovou dopravu.  K omezení dopravy dojde na autobusových linkách 2, 3, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 27, 60 a 62 v centru města od 9.00 do 16.30 hodin.

Důvodem opatření je městský běžecký závod Run Tour. „Zrušeny budou zastávky Malá Hradební, Hlavní nádraží, Krajský soud, ZPA (ve směru z centra), Děčínská, Třebízského, Střekov nádraží. Náhradní zastávka za zastávky Malá Hradební a Hlavní nádraží bude umístěna v Hrnčířské ulici u ulice V Jirchářích. Linky číslo 2, 3, 11 budou po tuto dobu končit v náhradní zastávce v ulici Hrnčířská. Linky číslo 9, 13, 17, 27, 60 a 62 pojedou přes náhradní zastávku v ulici Hrnčířská a dále přes Mariánský most do zastávky ZPA (směr Krajský soud), která bude v tuto dobu pro oba směry. Linky číslo 15 a 19 pojedou od Divadla přes náhradní zastávku v ulici Hrnčířská a dále po svých trasách do Vaňova a Ryjic,“ uvádí Dopravní podnik města Ústí nad Labem na svých stránkách.

  • Linka 9 - ze zastávky Divadlo pojede přes Mírové náměstí a dále obousměrně přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud. Z této zastávky bez zastavení dojede ulicemi Nová, Kojetická a Karla IV. do zastávky Karla IV. směr Kojetice a dále po své trase. Ve směru do centra ze zastávky Karla IV. bez zastavení dojede ulicemi Karla IV, Kojetická a Nová do zastávky ZPA směr Krajský soud a dále přes Mariánský most na Mírové náměstí a po své trase.
  • Linka 13 - ze zastávky Divadlo pojede přes Mírové náměstí a dále obousměrně přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud. Zastávka ZPA směr ČOV bude zrušena a nahrazena zastávkou ZPA ve směru Krajský soud.
  • Linky 17 a 27 - ze zastávky Divadlo pojedou přes Mírové náměstí a dále obousměrně přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud. Spoje dále pojedou přes Kamenný Vrch budou zastavovat ve všech zastávkách po trase: Kamenný Vrch škola, Kamenný vrch, Poslední cesta, Novosedlické náměstí, V Zeleni, Šafaříkovo náměstí, Karla IV. a Ovčácká stezka a dále po trase.
  • Linky 60 a 62 - ze zastávky Divadlo pojedou přes Mírové náměstí a dále obousměrně přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud. Dále po svých trasách. Zastávka ZPA směr Kamenný Vrch bude zrušena a nahrazena zastávkou ve směru Krajský soud.

Zdroj: Dopravní podnik města Ústí nad Labem

{article Centrum Ústí ovládne běžecký závod. Přinese řadu dočasných dopravních uzavírek}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru