Ústecko – Milovníci vodních radovánek brázdící vodní hladinu na paddleboardech nebo člunech. Pláže již zdobí stánky s občerstvením. To je současný obrázek jezera Milada, které po dlouhých vyjednáváních ohledně splnění technických podmínek pro stánkaře startuje do letošní letní sezóny.

Zapůjčit si mohou již návštěvníci sportovní vodní pomůcky umožňující plutí vlnami. „Stánek zatím otevřený nemáme, ale může si zájemce u nás telefonicky domluvit půjčení paddleboardu. Máme i průhledná prkna s osvětlením umožňující pozorování vodního světa během jízdy,“ uvedl Vladimír Růžek z Paddleboardů Milada. Více informací najdou zájemci na stránkách provozovatele. (více zde)

2305 jezero Milada2

Na plážích jsou již vidět restaurační stánky se zázemím pro zákazníky. „Otevíraní bude probíhat postupně, jak mají nájemci uzavřené smlouvy,“ odpověděla na dotaz redakce e-usti.cz Hana Volfová, mluvčí Palivového kombinátu Ústí spadající pod statní podnik Diamo, spravující jezero Milada.

V provozu je již přímá turistická linka z centra Ústí nad Labem ze zastávky Divadlo mířící na nástupní plochy na parkoviště u trmické a hlavní pláže. Jízdní řád je uveřejněný na stránkách ústeckého Dopravního podniku, který spoje zajišťuje. (více zde)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru