Opilého řidiče nezastavil ani středový ostrůvek, na další křižovatce mu ale auto vypovědělo službu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Mobilní hlídka dopravní policie byla ve večerních hodinách vyslána na křižovatku ulice Božtěšická x Sociální péče. Dle informací, které policisté dostali, stál v odbočovacím pruhu řidič s nepojízdným vozidlem. Ve chvíli, kdy přijela na místo hlídka, tak uviděla vozidlo Ford Transit, které mělo přední a zadní kolo poškozené.

"Policistům již při prvotní komunikaci s řidičem bylo jasné, že řidič je pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce nadýchal 1,92 promile. Uvedl, že s vozidlem jel z ulice Vinařská, kde následně najel na středový ostrůvek. Zde si poškodil obě kola, ale pokračoval dál. Vozidlo ovšem vypovědělo službu až na další křižovatce. Řidič byl následně policisty zadržen a převezen na policejní služebnu. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru