FOTO: Ovce se vydaly na procházku, odchytit je museli strážníci
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na operační středisko městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v ulici Karafiátova se volně pohybují ovce po vozovce a mohlo by zde dojít k dopravní nehodě. Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která zjistila, že se zde pohybují dvě ovce, které díky volnému prostoru nebude snadné odchytit.

Hlídka kontaktovala majitele zvířat a informovala ho o celé události. Dále bylo hlídkou strážníků společně s místními obyvateli provedeno zajištění únikových cest až do příjezdu majitele. Následně se na místo dostavil majitel ovcí, který hlídce sdělil, že ovce vlastní teprve dva dny a nemá ani potřebné vybavení pro jejich odchyt, proto byl kontaktován psovod městské policie s odchytovým vybavením.

1605ovcekz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Do jeho příjezdu se hlídce podařilo ovce odchytit (na vodítka) a následně je umístit do vozidla (dodávka majitele ovcí), který se na místo dostavil. Dále pak byl hlídkou proveden doprovod dotyčného i se zvířaty do místa bydliště, kde hlídka pomohla ovce vrátit zpět do výběhu. Následně strážníci poučili majitele, aby pozemek zajistil proti dalším únikům ovcí z pozemku.

1605ovcekz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru