V Labi bylo nalezeno ženské tělo bez známek života
Foto: edecinsko.cz
Ústí nad Labem

Děčín - Policisté se zabývají okolnostmi nálezu ženského těla v řece Labi. Pátrací akce tam probíhala od včerejšího večera.

Večer náhodný svědek oznámil, že viděl v řece plovoucí lidské tělo v úrovni Městské knihovny v Děčíně. Policisté společně s hasiči začali na člunech okamžitě propátrávat oba břehy řeky Labe. "Dnes kolem 6. hodiny ranní bylo při pravém břehu Labe v úrovni ulice Labská v Děčíně 1 nalezeno ženské tělo bez známek života," uvedla mluvčí Policie ČR Eliška Kubíčková. O pátrací akci jsme aktuálně informovali na našem webu na Děčínsku zde.

Tělo z řeky vyprostili policejní potápěči. "S ohledem na počáteční stadium prověřování a probíhající úkony nemůžeme sdělit bližší informace," dodává policejní mluvčí.

1105telo

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru