Letní koupaliště Plaveckého areálu Klíše otevírá bazény veřejnosti
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Klíše – Vykoupat se pod širým nebem mohou od středy 11. května návštěvníci letního koupaliště Plaveckého areálu Klíše. Brána venkovního areálu se veřejnosti otevře úderem 9.00 hodiny.

Dospělý návštěvník zaplatí za celodenní vstupné 150 Kč. Děti, studenty, seniory a handicapované přijde návštěva na 90 Kč. Využít lze i zvýhodněných a rodinných vstupných, informují na svých stránkách Městské služby Ústí nad Labem, které Plavecký areál Klíše spravují.

Letní koupaliště prošlo rozsáhlou rekonstrukcí, kdy v červnu roku 2020 se po několikaleté odmlce opět otevřelo široké veřejnosti. K plavání a vodním radovánkám nabízí bazény s termální vodou, obří dvoudráhovou skluzavkou, dětské hřiště a spousty atrakcí. Vyřádit se je možné na skokanském bazénu s 10 metrovou věží. K dispozici jsou stánky s občerstvením, doplňkový prodej pomůcek do vody a na opalování. Pro rodiče s dětmi je připraveno zázemí včetně mikrovlnné trouby a přebalovacího pultu. Šatny a toalety jsou samozřejmostí.

http://www.e-usti.cz/zpravy/usti-nad-labem/134370?fbclid=IwAR1B3DrhW4to_4MD3gz3GkToDGozIpcE1pYpqEbZ6XJE295PFLLn-qFkgdw

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru