Žena se rozhodla, že si finančně polepší. V práci ukradla 132 tisíc, pak je prohrála na automatech
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Louny - V minulém měsíci se 52letá žena rozhodla, že si finančně polepší. Jako pracovnice soukromé společnosti v Lounech si ve večerních hodinách přilepšila penězi svého zaměstnavatele.

Z trezoru z kanceláře, kam měla přístup, si vzala bezmála 130 tisíc korun a z pokladny prodejny 2 tisíce korun. Odcizené peníze použila pro svoji potřebu. "Konkrétně je vložila do výherních automatů s vidinou je znásobit. Ženě se očividně nedařilo, neboť veškerou finanční hotovost prohrála. Ta způsobila společnosti škodu přesahující 132 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek. 

Policejní komisař dotyčné sdělil obvinění z trestného činu zpronevěra. V případě uznání viny může soud ženě uložit až pětiletý trest odnětí svobody. Stíhána je na svobodě. Věc je nadále ve vyšetřování.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru