Smutek u policistů: Služební pes Nasso odešel do psího nebe, jeho psovod se s ním dojemně rozloučil
Policejní pes Nasso odešel do psího nebe. Foto zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Teplice - V uplynulých dnech se musel podpraporčík Michal Procházka z Územního odboru v Teplicích rozloučit se svým služebním parťákem, psem jménem Nasso, který se dožil 11 let. Psovodovi byl Nasso přidělen ve věku šesti let a od té doby byl nejen služebním parťákem, ale i členem policistovy rodiny a jejich zvířecí smečky.

"V průběhu služby u Policie ČR se spolu zúčastnili mnoha výjezdů na místa činu a pátracích akcí. Sám policista říká, že Nasso byl pro něj parťákem, se kterým do služby nastupoval s tím, že se vždy vrátí domů oba v pořádku, a že pro něj byl život psa stejně důležitý, jako jeho vlastní," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

2804pespolicie2

I po ukončení policejní kariéry v roce 2019 si užíval Nasso psí důchod v teple domova svého policejního páníčka. A vzkaz policisty do psího nebe: „Děkuji ti za krásná léta ve tvé společnosti, za to, co jsi mě naučil a jednou se tam nahoře zase setkáme, abychom si vystřihli nějakou společnou službičku. Navždy budeš v mém srdci.“

2804pespolicie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru