Termální koupaliště v Brné zahajuje sezónu. Návštěvníci budou mít vstupné zdarma
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Brná – Termální koupaliště v Brné zahájí v pátek 29. dubna 2022 letošní sezónu. V prvních třech dnech v rámci Dnů otevřených dveří budou mít všichni návštěvníci vstup zdarma.

Podle webových stránek Městských služeb Ústí nad Labem, které areál spravují, se brány koupaliště veřejnosti otevřou od 9.00 do 20.00 hodin. Návštěvníci si mohou přijít zarelaxovat, projít se, podívat se na novinky nebo si dokonce zaplavat. Městské služby slibují, že v jednom z bazénů zaručí teplotu vody minimálně 25 stupňů Celsia.

Termální koupaliště v Brné nabízí návštěvníkům plavecký bazén, dva rekreační bazény, tobogán nebo brouzdaliště. Zdarma je k dispozici odpočinková zóna s plážovou knihovnou, dále stolní fotbálek a ping-pong, foto kout v podobě obřího křesla.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru