V rámci akce Čisté město se opět uklízelo. V Předlicích byla zlikvidována další černá skládka
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V rámci akce „Čisté město“ se tentokrát skupina prevence kriminality a dopravní výchovy Městské policie Ústí nad Labem zaměřila na úklid odpadků v ulici U Skladiště v obvodu Předlic. Zde strážníci v rámci pochůzkové činnosti objevili dvůr bývalého skladiště, plného odpadků, které hyzdily okolí komunikace, vedoucí k místnímu kruhovému objezdu.

Na místo strážníci povolali alternativně odsouzené, kteří si svůj trest odpykávají u městské policie. Ti zde celé místo vyčistili a nahromaděný odpad byl nákladním vozidlem městských strážníků odvezen na skládku. Tento měsíc to byla již třetí černá skládka, kterou alternativně odsouzení tímto způsobem uklidili.

2604cistemestokz2

2604cistemestokz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru