Nové thajské bistro EAT THAI v Galerii Teplice
Nová thajská restaurace.
Ústí nad Labem

Teplice - Galerie Teplice otevřela novou thajskou restauraci EAT THAI. Bistro EAT THAI je historicky první autentická thajská restaurace v Ústeckém kraji, v jejich kuchyni vaří zkušení rodilí kuchaři a kuchařky z Thajska!

Ochutnejte autentickou thajskou kuchyni z rukou zkušených rodilých kuchařů z Thajska! Restauraci najdete zvenku Galerie Teplice, vstup z ulice Alejní.

Přijďte ochutnat již známá a populární jídla, jako jsou například Pad Thai, Tom Yam, Tom Kha, Som Tam, nebo méně známá, ovšem stejně chutná jídla z Isaan kuchyně. Thajská kuchyně je pestrá, chuťově výrazná a zároveň svěží. Obsluha Vám ráda jídla představí a pomůže s výběrem.

Otevření restaurace pro veřejnost předcházelo požehnání mnichů a společná meditace místní thajské komunity, jako tomu bývá zvykem v Thajsku.

Restaurace přijímá stravenky Gastro Pass, Ticket Restaurant i Chèque Déjeuner, platební karty a samozřejmě platbu v hotovosti.

Tým EAT THAI se těší na Vaši návštěvu!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru