OPRAVDU SE STALO: Strážníci zastavili na silnici mladíky z Chanova ve vraku slepeném izolepou
Strážníci v Bílině kontrolují podezřelé vozidlo. Foto: Michal Hrdlička
Ústí nad Labem

Bílina - Motohlídka strážníků Městské policie v Bílině si ve dvě hodiny ráno v noci ze středy na črtvrtek všimla projíždějícího osobního vozidla, kterému během jízdy blikala zadní světla a blinkry současně. Pravděpodobně pod rouškou tmy chtěli muži zákona nepovšimnuti dojet do sídliště na okraji Mostu.

Strážníci vozidlo zastavili a při bližší prohlídce zjistili, že vozidlo, ve kterém jede několik mladíků z Chanova, nesplňuje technické podmínky pro provoz na komunikacích. Na vozidle navíc chyběly kliky, blatníky a kapota byly přilepené lepící páskou, nikdo z osádky nevlastnil řidičské oprávnění a vozidlo nemělo technickou prohlídku.

Na místo byla přivolána hlídka Policie České republiky, která okamžitě zakázala posádce vozu další jízdu. Do Chanova se museli mladíci vydat pěšky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru