Strážníci rozvezli do škol na Ústecku přes čtyřicet tisíc antigenních testů
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 20.1.2022 v ranních hodinách proběhl pravidelný rozvoz testů na koronavirus do všech mateřských, základních a středních škol v okrese Ústí nad Labem.

Ode dne, kdy vzešla podle vládních nařízení těmto institucím povinnost testovat své žáky, rozvezli v několika etapách strážníci městské policie 41 200 testů, a to do 42 školských zařízení.

Rozvoz testů proběhl rychle a plynule. Zásobování antigenními testy probíhá služebními vozidly městské policie. Do této doby bylo hlídkami strážníků rozvezeno po školách již 172 115 antigenních testů. Tyto rozvážky budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru