STALO SE: Šílené chování řidiče! Nejdřív vybržďoval autobus, pak ho poplival
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - Někteří řidiči osobních automobilů jezdících po Mostě mají občas zřejmě velký zkrat. Jak jinak si vysvětlit chování řidič červeného automobilu značky Hyundai.

„Předjel autobus dopravního podniku, který byl plný cestujících a okamžitě ho začal takzvaně vybržďovat. Tohle předvedl dvakrát a potřetí své auto úplně zastavil, přičemž došlo mezi oběma vozidly ke kontaktu,“ popsal událost Daniel Dunovský, ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova, a.s.

Podle jeho slov po třetím zabrzdění vylezl řidič z osobního auta, došel k řidiči autobusu a s přívalem nadávek autobus poplival. Poté už v klidu odjel. „Vzhledem k tomu, že došlo k ohrožení cestujících v plném autobusu, incident jsme nahlásili Policii České republiky a předali jí kamerový záznam,“ doplnil Dunovský. Celá událost se stala nedaleko zastávky MHD směrem ke Kahanu na lince 30 zhruba 15 minut před 14 hodinou.

Policistům se podle aktuálního vyjádření podařilo vlastním šetřením řidiče osobního automobilu vypátrat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru