Kuchyně v domově pro seniory v Krásném Březně prošla rekonstrukcí. Vyšla na více než deset milionů
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V nové kuchyni začínají vařit kuchařky klientům a personálu Domova pro seniory v Krásném Březně. Modernizace přišla na více než deset milionů korun.

Byla kompletně vyměněna vzduchotechnika a osvětlení, nové jsou rozvody plynu, vody, elektroinstalace a kanalizace. Nainstalován byl i změkčovač vody pro vybrané spotřebiče. Byla položena nová dlažba, obklady stěn a vzniklo okno pro příjem špinavého nádobí z důvodu oddělení provozu kuchyně a jídelny. V kuchyni je nové gastro vybavení (elektrické pánve, kotle, konvektomaty a další zařízení). „Domov pro seniory v Krásném Březně výrazně zvedá standardy svých služeb, krásná nová kuchyň je toho důkazem. Ať se v ní dobře vaří a klienti jsou maximálně spokojeni,“ popřál primátor Petr Nedvědický, který si společně s dalšími členy vedení města zrekonstruované prostory prohlédl.

Vybavení a kapacita kuchyně nyní vyhovuje nejen nárůstu náročnosti přípravy stravy, ale dává také prostor pro nárůst klientů Pečovatelské služby a pro krátkodobé vykrytí vaření v případě výpadku kuchyně v ostatních domovech pro seniory nebo školách. Zároveň bylo vytvořeno odpovídající pracovní prostředí pro zaměstnance v kuchyni.

Celková cena byla 10 118 439 Kč bez DPH.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru