Záchranná akce podruhé: Labuť se vrátila na místo činu, znovu se zamotala do vlasce. V noze měla zapíchnutý háček
Foto: MP Chabařovice
Ústí nad Labem

Chabařovice - Labuť se vrátila zpátky na místo činu. Čtvrteční záchranná akce si vyžádala služební člun MP. Díky všimavé kolemjdoucí byla naše hlídka MP společně s JSDH na místě do několika minut od oznámení. Labuť se u rákosí namotala opětovně do vlasce, kde byl bohužel i trojhraný háček a "mrtvá" návnada.

Háček měla propíchnutý skrze nohu. Díky ledové ploše si musela MP s JSDH dělat cestičku po vodě, kdy museli opětovně rozbíjet ledovou plochu. Labuť se nakonec podařilo odchytit do sítě a ve služebním člunu, jí byl trojhraný háček vytažen z nohy. Vlasec byl přestřižen a labuť byla poté puštěna zpět na vodu.

1401labutkz2

1401labutkz3

1401labutkz4

Foto: MP Chabařovice

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru