Galerie Teplice spustila obrovské výprodeje! Slevy platí na tisíce produktů
Galerie Teplice.
Ústí nad Labem

Teplice - Udělejte si radost, obchody v Galerii Teplice během ledna nabízí až 60% slevové akce. Ať už sháníte outfit na sjezdovku nebo do zasněžených městských ulic, v Galerii Teplice si vyberete!

Oblečení pro celou rodinu seženete v prodejně H&M, kde jsou aktuálně ve slevě nejen zimní svetry, mikiny, bundy a kabáty, ale i společenské oblečení, trika a pyžama. Módní kolekce H&M nabízí širokou škálu velikostí a střihů. Na své si tu přijdou dámy, páni i děti. Nejen pánové navíc jistě ocení aktuální výhodnou nabídku košil s úpravou pro snadné žehlení.

Dámy by se rozhodně měly zastavit i v obchodech LINDEX, TALLY WEiJL, velké prodejně Orsay a v italském obchodě STEFI, ve kterých jsou ve slevě kabáty, módní šaty, saka, kalhoty i spodní prádlo a doplňky.

Všichni milovníci značek Armani Jeans, Calvin Klein, Tommy Hilfiger a GUESS budou mít radost z výprodejů v butiku RIMINI FASHION, a kdo jednoduše shání nové kvalitní džíny,které dlouho vydrží, stoprocentně si vybere v obchodech Retro Jeans a TIMEOUT.

Zimní sportovní oblečení za příjemné ceny vás teď osloví v obchodech A3 SPORT a Intersport. Využijte akční slevy na bundy, kulichy, rukavice, šátky, šály i sportovní vybavení.

Kdy jindy vyrazit na nákupy než během výprodejů? Udělejte si radost v Galerii Teplice!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru