VIDEO: Pod Krušnými horami začala stavba unikátního bydlení v Rezidenci Pudlák
Jeden z nynějších i budoucích vjezdů do rezidenčního areálu. Foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Teplice - V atraktivní lokalitě u Teplic s výhledem na Krušné hory začala výstavba rezidenčního bydlení. Nese název podle bývalého kempu a koupaliště, na jehož místě se začíná stavět – Rezidence Pudlák.

V průběhu šesti let zde vystavíme nové satelitní městečko, rezidenční, uzavřené, s vlastním parkovým areálem,“ říká Miroslav Dúžek, zástupce investora. V tom je jedinečnost celého projektu: V neobvyklém pojetí uzavřeného oploceného areálu, který bude nabízet vlastní rekreačně společenskou parkovou část a vnitřní infrastrukturu, kterou budou spoluvlastnit budoucí majitelé rodinných domů.

https://www.youtube.com/watch?v=4S4Skkmn0D8

Nyní jsou v areálu patrné již základy budoucích cest pro přístup k plánovaným rodinným domům, proběhly hrubé terénní úpravy. Součástí výstavby infrastruktury bude výstavba veřejného osvětlení, IT sítí, výstavba nového vodovodu, splaškové kanalizace a dešťové kanalizace pro odvodnění komunikace.

„Připravujeme napojení areálu na infrastrukturu Teplic, která bude na Košťanskou ulici, na Kamenný pahorek a pak rovnou do Teplic. To je jedna z cesta. Další bude přes Újezdeček, bude zkapacitněná, opravená. Poslední cesta kolem Krušnohorských strojíren, která bude také zkapacitněna. Ale hlavní cesta bude přes Košťanskou ulici,“ poznamenává Miroslav Dúžek.

Virtuální prohlídka klientského centra

Necelé dva kilometry od areálu je škola, školka, nemocnice a další občanská vybavenost. Školka je i v půl kilometru vzdáleném Újezdečku.

„Šestého listopadu jsme zahájili prodej tohoto projektu a v příštím roce v dubnu začne výstavba první etapy, což je 13 soliterních domů V současné chvíli máme už několik vážných zájemců a dochází k prvním uzavřením rezervačních smluv,“ přibližuje Miroslav Dúžek.

První vlastníci by se mohli nastěhovat v listopadu 2023. V dalších etapách přibude ještě 45 dvoupodlažních řadových domů. Bližší informace o projektu lze sledovat na webu www.pudlak.cz.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru