Srovnání Ústecka: Kde je teď nejvíc nových případů covidu?
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecko – Rekordní přírůstek nově prokázaných nákaz virem způsobujícím onemocnění covid-19 zaznamenalo Ministerstvo zdravotnictví v Ústeckém kraji. Za úterý přibylo 1602 případů, nejvíce od začátku epidemie. Na Ústecku jde o 318 nových případů.

Jak jsou na tom jednotlivá města a obce v okresu Ústí nad Labem? Přinášíme výběr z některých veřejně dostupných údajů. Začneme velkými městy.

Za úterý přibylo v Ústí nad Labem 228 nových případů. Z toho 17 nově nakažených je v rizikové věkové skupině nad 65 let. Správní obvod Ústí nad Labem má proti covid-19 očkováno alespoň jednou dávkou celkem 62 % obyvatel.  

V Trmicích za úterý přibylo 19 nových případů, z toho jeden nakažený je v rizikové věkové skupině nad 65 let.

V Chlumci za úterý přibylo 9 nových případů, v rizikové kategorii není nikdo z nich. Chabařovice hlásí čtyři nové případy, žádný z nich nespadá do ohrožené skupiny.

A jak je na tom Ústecko s aktuálními celkovými počty nemocných?

V Ústí nad Labem bylo k 22. listopadu celkem 1571 osob prodělávajících onemocnění. V Trmicích 81 a v Chlumci 78. V Chabařovicích se s nemocí vyrovnává dohromady 29 pacientů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru