OBRAZEM: Neznáte ho? Policie pátrá po totožnosti muže, který zemřel pod koly vlaku
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Chomutovsko - AKTUALIZUJEME: Díky zveřejnění v médiích a spolupráci občanů se podařilo zjistit totožnost mrtvého neznámého muže, potvrdila policie ČR.

V úterý 28. září kolem 19:50 hodin došlo na železniční trati mezi stanicemi Kadaň-Prunéřov a Klášterec nad Ohří k tragické události, kdy byl vlakovou soupravou sražen muž, který na místě zemřel.

Vzhledem k tomu, že muž u sebe neměl žádné doklady a provedeným šetřením se policistům doposud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obrací se tímto policisté na veřejnost s prosbou o pomoc při ztotožnění.

Podle všeho se jedná o muže bez domova, který se však nepohyboval po jednom městě. Zřejmě za účelem odpočinku a zahřátí využíval právě vlaky na trati Ústí nad Labem - Cheb. Je tedy možné, že mohl pocházet ze kteréhokoli města na této trati. Šetřením bylo zjištěno, že se objevoval v okolí Teplic, Duchcova a Mostu, ale naposledy byl zachycen kamerou v Klášterci nad Ohří.

V době srážky měl na sobě bundu žluté barvy s reflexními pruhy, modré džíny s černým opaskem s kovovými cvoky a tričko s límečkem černé barvy s nápisem FC Bayern a znakem tohoto klubu.

"Pokud máte jakoukoli informaci, která by mohla vést ke zjištění totožnosti muže na fotografii, kontaktujte, prosím, chomutovské kriminalisty na tel. čísle: 702 150 132, případně se obraťte na linku 158," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru