Sedmnáctiletá dívka se nevrátila se svojí dcerou z vycházky, policisté vyhlásili celostátní pátrání
Policisté vyhlásili pátrání po nezletilé dívce a její dceři. Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Sedmnáctiletá dívka se nevrátila se svojí dcerou z povolené vycházky v neděli 1. srpna v odpoledních hodinách do střediska výchovné péče v Černovicích, kde má být s dcerou umístěna. Do současné doby se do zařízení pro mládež nevrátila a je nekontaktní.

Sedmnáctiletá dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, je štíhlé postavy, má středně dlouhé černé vlasy a hnědé oči. Dle zjištěných informací by mohla používat dětský kočárek s bílou korbou a červenou stříškou.

Policisté po dívce a její dceři vyhlásili celostátní pátrání. Veškerými dostupnými informacemi, včetně popisu pohřešovaných, disponují policejní hlídky. Dívku společně s dcerou se však do současné doby vypátrat nepodařilo. Policisté po nich i nadále pátrají. Na základě zjištěných poznatků a provedených šetření policisté zjistili, že by se dívka s téměř tříměsíční dcerou mohla v současné době pohybovat na Ústecku, Děčínsku, zejména pak v lokalitě Rumburku a Krásné Lípy. Nelze ale její pohyb vyloučit na území jiného kraje.

"Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem v současné době mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158," uvedla Stanislava Rázlová, komisař Policie ČR.

Níže naleznete odkazy s podrobnějšími informacemi o pohřešovaných. V případě, že jsou odkazy neaktivní, byly již osoby vypátrány.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=16020801211617 
https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=10401005210107 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru