OPRAVDU SE STALO: Zaměstnanec prodával drogy přímo na pracovišti! Kriminálka na to přišla náhodou
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Lounsko, Chomutovsko - Obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy čelí 29letý muž z Chomutova. Dotyčný, který byl dříve zaměstnán ve firmě sídlící na Lounsku, si měl podle zjištění kriminalistů „přilepšovat“ prodejem drog.

Ty měl nejméně po dobu několika měsíců distribuovat především na svém tehdejším pracovišti ve zmíněné firmě, ale i na jiných místech v lounském okrese. Koncovým uživatelům měl prodávat, případně i poskytovat zdarma, pervitin a marihuanu, které sám také užíval. Zejména prodejem pervitinu si tak měl zajišťovat dávku pro svoji potřebu zdarma.

"Poznatky o možné distribuci drog získali kriminalisté v souvislosti s vyšetřováním jiného případu. Operativní činností získali k trestné činnosti další informace a zajistili důkazy. Muže pak vyšetřovatel obvinil z uvedeného trestného činu, za jehož spáchání mu v případě odsouzení hrozí až pětileté vězení," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru