OBRAZEM: Mladí motorkáři řádili v Chabařovicích. Přijeli i majitelé strojů Jawa a ČZ
Mladí motorkáři řádili v Chabařovicích. Přijeli i majitelé strojů Jawa a ČZ. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Chabařovice – Moto Areál Chabařovice hostil o uplynulém víkendu sedmý ročník srazu milovníků českých značek motocyklů Jawa a ČZ. Nechyběly ani závody v dětském motocrossu.

Děti si to rozdaly na jednostopých strojích ve čtyřech kategoriích. Méně zkušeným vytvořili trenéři trať na oválu ploché dráhy. Zkušení jezdci zdolali pravou crossovou trať. Po dětských závodech následovala přehlídka strojů Jawa a ČZ. Nechyběla ani spanilá jízda motorkářů.

Klub mladých motorkářů funguje při Moto Areálu Chabařovice. Nováčky vítají za příznivého počasí každý čtvrtek od 17.00 hodin. Na první tréninky trenéři dětem zapůjčí stroj i výstroj. Více informací se lze dočíst na facebookové stránce Dětský Motokross Chabařovice.

FOTOGALERIE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru