Tragická srážka kamionů na dálnici! Viník od nehody ujel, policie hledá svědky
Ilustrační foto, zdroj: HZS ČR
Ústí nad Labem

Německo, Ústecký kraj - Policejní ředitelství Drážďany vede trestní řízení ve věci trestného činu usmrcení z nedbalosti ve spojitosti s dopravní nehodou, k níž došlo v pátek 17. 9. 2021 ve 20:45 hodin na dálnici A 17 ve směru z Drážďan na Prahu na odpočívadle Am Heidenholz.

Doposud neznámý kamion sjel na odpočívadlo a narazil přitom na přívěs zaparkovaného rumunského kamionu. Přitom jej bočně odstrčil na vedle stojící kamion. V té době se 45letý rumunský řidič nacházel mezi svým a českým kamionem, v důsledku čehož byl zaklíněn a na místě nehody zemřel. Viník nehody z místa nehody ujel.

"Policie v SRN vyšetřuje případ jako újezd od nehody a hledá svědky, kteří by mohli uvést informace k nehodě a k viníkovi. Informace přijímá Policie Polizeidirektion Dresden na telefonním čísle (0351) 483 2233. Informace je možné sdělit také na bezplatnou linku 158 nebo Společné centrum Petrovice na tel. č. 974 420 824, 974 420 825," uvedla krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru