Termální koupaliště v Brné láká na poslední vodní radovánky pod širým nebem
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Vykoupat se pod širým nebem mohou stále návštěvníci koupaliště v Brné. Bazény zůstávají v provozu až do neděle 12. září.

Plovárna v blízkosti řeky Labe otevírá své brány návštěvníkům každý den v 9:00 hodin a uzavírá je ve 20:00 hodin. Celodenní vstupné přijde dospělého na 100 Kč, zvýhodněné seniory a děti na 60 Kč. Samozřejmostí je bezbariérové sociální zařízení, šatny, zázemí pro rodiče s dětmi s přebalovacím pultem a možností ohřátí kojenecké stravy.

Na uzavření koupaliště v Brné naváže 15. září otevření Městských lázní na Špitálském náměstí. Prostory zázemí krytého bazénu o rozměrech 19 x 7 metrů prošly v uplynulých týdnech rozsáhlou rekonstrukcí. Městské lázně rovněž nabízí relaxaci ve finské a parní sauně. K dispozici jsou návštěvníkům dva ochlazovací bazénky, z nichž jeden je se slanou vodou. Nechybí odpočívárna a nezbytná občerstvovací stanice.

Venkovní koupaliště Plaveckého areálu Klíše se uzavřelo veřejnosti již poslední srpnový den. V provozu zůstává krytý plavecký bazén, sauny a fitcentrum.

 

„Návštěvnost na koupališti v Brné i na Klíši v letošním roce odpovídala počasí a zavedeným epidemiologickým opatřením,“ zhodnotila letošní letní sezónu Alena Sejková z Městských služeb, které obě ústecká koupaliště provozují.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru