Na Lidickém náměstí budou po setmění k vidění úspěšné české filmy. Vstupné bude dobrovolné
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Lidické náměstí – Na čtyři promítací večery se mohou těšit milovníci promítání pod širým nebem. Lidické náměstí bude hostit od 6. do 9. srpna Kinematograf bratří Čadíků.

Jde již o devatenáctou sezónu v Ústí nad Labem. Diváci se mohou těšit letos na komedii 3Bobule, pohádku Mlsné medvědí příběhy, životopisný snímek Meky, a komedii Štěstí je krásná věc.  Začátek promítání je naplánován každý večer na 22.00 hodinu. V rámci doprovodného programu vystoupí divadlo Na Klice a kapela Brass Bombers. Výtěžek z dobrovolného vstupného poputuje na konto bariéry Nadace charty 77.

Stejně jako v minulých letech návštěvu kinematografu podpoří Dopravní podnik města Ústí nad Labem. Po skončení promítání zajistí odvoz účastníků ve směrech Severní Terasa, Dobětice, Všebořice (Chlumec), Pod Vyhlídkou, Vaňov, Střekov (Brná, Církvice) a Neštěmice.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru