OBRAZEM: Divočáci si zase udělali výlet do města, tentokrát se jim stal osudným
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 13. července v 16.00 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Jizerská, z důvodu oznámení občana, který operátorovi sdělil, že se v dané ulici volně pohybují divoká prasata.

Po příjezdu na místo hlídka zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Jednalo se celkem o tři prasata, která se potulovala v křoví u místního panelového domu. Z těchto důvodů byl na místo strážníky přivolán myslivec ze společnosti Diana, který za asistence strážníků provedl odstřel bachyně a dvou selat. Po dobu odstřelu, zabezpečovali strážníci místo proti vstupu nepovolaných osob.

1907prasatakz1

1907prasatakz2

1907prasatakz4

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru