Na Mírové náměstí je naplánována demonstrace proti rasismu
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Mírové náměstí – Až tři tisíce účastníků nahlásil organizátor shromáždění proti rasismu, které má proběhnout v sobotu 10. července na volné ploše Mírového náměstí, na radnici centrálního městského obvodu. On-line deníku e-ústí.cz to potvrdila starostka Hana Štrymplová.

„Nahlášený čas, kdy se mají účastníci sejít, je 14.00 až 20.00 hodin,“ uvedla starostka Hana Štrymplová.

V pohotovosti jsou ústečtí policisté i strážníci. „V souvislosti a avizovaným víkendovým shromážděním připravujeme odpovídající opatření k zajištění klidného průběhu akce a veřejného pořádku,“ uvedl mluvčí krajské policie Daniel Vítek.

„V centru Ústí navýšíme počet hlídek, které budou dohlížet na veřejný pořádek, v rámci běžné pochůzkové činnosti,“ doplnil mluvčí ústeckých strážníků a zástupce ředitele Jan Novotný.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru