Silniční provoz na Benešově mostě směrem na Střekov čeká omezení
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – S uzavírkou mostu Dr. Edvarda Beneše musí o letních prázdninách počítat řidiči mířící na Střekov. Důvodem je výměna mostních zámků. Práce se dotknou i chodců.

Omezení provozu nastane v neděli 2. července. Od centra Ústí na Střekov bude provoz pro veškerou dopravu uzavřen, projíždět oběma směry budou pouze trolejbusy a autobusy ústecké městské hromadné dopravy (MHD). Objízdná trasa povede ulicí Předmostí ke křižovatce Pětimostí, Přístavní ulicí přes Mariánský most a ulicí Děčínskou.

V opačném směru do centra metropole Ústeckého kraje řidiči projedou bez jakéhokoliv omezení. Uzavírka je plánována do 31. srpna. Prázdninový termín úředníci zvolili proto, aby práce na mostě co nejméně omezily občany statutárního města Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru