OBRAZEM: Sportovní kupé vletělo zezadu do kamionu! Nehoda uzavřela dálnici D8
4x foto: HZS ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Stále uzavřena je dálnice D8, kde ve směru z Německa před sjezdem na Petrovice došlo k vážné dopravní nehodě. Osobní auto tam zezadu narazilo do nákladního vozu. Hasiči nyní zveřejnili fotky z místa nehody.

Nehoda se stala v sobotu krátce před 11. hodinou dopoledne a zranil se při ní jeden člověk, pro kterého letěl vrtulník Letecké záchranné služby. Na místě tak zasahovaly všechny záchranné složky a v místě nehody se tvořila kolona vozidel, která podle informací dopravního servisu Policie ČR zasahovala až na území Německa. Jak k nehodě došlo vyšetřují na místě policisté.

foto

1906nehodad82

1906nehodad83

1906nehodad84

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru