Zatoužili po alkoholu a zelenině. Teď po nich pátrá policie
Poznáte osoby na fotkách? Volejte linku 158! 2x foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - O pomoc při pátrání po totožnosti dvou osob, které jsou podezřelé ze spáchání přečinu krádeže, se na veřejnost obrátili ústečtí policisté. Dva neznámí lidé v ústeckém supermarketu 14. března 2021 kolem 18:30 hodin měli odcizit skoro dvě desítky lahví s různým alkoholem a větší množství zeleniny.

„Zboží v hodnotě přes deset tisíc korun pak vynesli z prodejny, aniž za něj zaplatili. Policisté zajistili fotografie z místa činu, na kterých jsou zachyceny dvě osoby, které by mohly v dané věci podat důležité svědectví vedoucí k objasnění případu. Jakékoliv informace k jejich totožnosti, nebo výskytu, je možné sdělit přímo na Obvodní oddělení PČR Ústí nad Labem, Masarykova 47, tel. 974 427 100, případně poznatky předat na linku 158, za pomoc předem děkujeme,“ uvedl mluvčí krajské policie Daniel Vítek.

1305 hledani2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru