Žena napadala kolemjdoucí a ničila auta. Nakonec skončila s pouty na rukou
Zákrok hlídky. Zdroj foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Krásné Březno - Na tísňové lince 156 přijali ústečtí strážníci v pondělí 10. května oznámení, že se v ulici Neštěmická pohybuje neznámá  žena, která je zřejmě pod vlivem omamných látek, a napadá kolemjdoucí. Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která zjistila, že dotyčná  žena středního věku poničila několik zaparkovaných osobních vozidel.

Ženu hlídka zastihla u trolejbusové  zastávky, kde ji oslovila a požadovala na ní, aby vysvětlila své protiprávní jednání. „Vzhledem k tomu, že dotyčná hlídku verbálně napadala  a kladla aktivní odpor, strážníci ženu zpacifikovali a ta nakonec skončila na zemi v poutech. Protože dotyčná nebyla schopna díky svému stavu ovládat své chování, musela být na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si ženu odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření. Vzhledem ke škodě, kterou žena svým vandalským jednáním způsobila na zapakovaných vozidlech, byla k případu přivolána i hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření,“ uvedl zástupce ředitele městské policie Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru