OD ČTENÁŘŮ: Parta dobrovolníků využila nepřítomnosti bezdomovců a uklidila zeleň nedaleko centra Ústí
Foto: Tomáš Kroupa
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Úklid dokončen. Využili jsme toho, že místní bezdomovci zrovna dneska jeli na výlet do Prahy a trošku jsme jim uklidili obydlí. Tato slova napsal Ústečan Tomáš Kroupa do redakce e-ústí.cz, který zorganizoval úklid zeleně v blízkosti Hanzlíčkovy ulice.

„Velké díky patří 11 pomocníkům, jmenovitě Renatě, Šimonovi, Evě s početnou rodinou, Karlovi, Petrovi, Honzovi, Tomášům a čiperné 70-tileté Evě z Prahy. Dále děkuji p. Ing. Miroslavu Piherovi z Magistrátu města Ústí nad Labem za darování plastových pytlů a zajištění odvozu firmou AVE. A obyvatelům přilehlých věžových panelových domů, bych rád vzkázal, že pokud na bezdomovce nebudete volat MP, ať si po sobě uklidí, tak nás opět uvidí,“ dodal Tomáš Kroupa.

Čtenáři, děkujeme, že nám pomáháte tvořit zpravodajství z Ústecka. Postřehy, zajímavosti, náměty nám můžete zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využít zpráv naší facebookové stránky.

1804 uklid

1804 uklid2

{article Zastupitelé rozhodnou o financích pro školy i zoo. Ústečané mohou zasedání sledovat on-line}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru