Nadační fond autodromu podpořil zdravotníky. Poděkoval tak za jejich nasazení a péči
Foto: Autodrom Most
Ústí nad Labem

Most, Ústí nad Labem - Potravinové balíčky pro posilnění při náročných směnách věnoval zdravotnickému personálu COVID – ARO v nemocnici v Mostě a v Ústí nad Labem Nadační fond AUTODROM MOST. Vyjádřil tak poděkování za vynikající péči o pacienty s onemocněním covid-19.

„Při naší práci se setkáváme se záchranáři každý den. Velice dobře víme, jak těžká a záslužná je jejich práce. Proto jsme prostřednictvím naší nadace chtěli vyjádřit alespoň malý dík za obrovské nasazení a nepřetržitou péči o všechny, kteří se bez pomoci lékařů a sestřiček neobejdou,“ uvedl zástupce nadačního fondu Jindřich Hrneček.

Nadační fond AUTODROM MOST založila stejnojmenná společnost v dubnu 2020. Jeho posláním je na základě průzkumu potřeb občanů města Mostu a blízkého okolí podpořit zkvalitnění jejich životní úrovně, rozvoj aktivit či zlepšení jejich materiálně-technického vybavení. O finanční příspěvek z nadačního fondu si mohou požádat fyzické osoby i nekomerčně zaměřené právnické osoby.

Nadační fond dosud podpořil klienty sociálních služeb statutárního města Mostu, kterým věnoval 500 roušek a dezinfekční prostředky proti šíření epidemie koronaviru a nemoci covid-19. Správní rada vyhověla i žádosti fotbalového klubu o příspěvek na podporu zhruba 100 dětí a mladých sportovců do 18 let, kteří trénují v areálu Baníku Souš. Na pozvání správní rady nadačního fondu si prohlédly areál autodromu děti ze sídliště Nová výstavba v Obrnicích. Součástí exkurze byla návštěva dopravního hřiště na diváckém svahu nebo startovní věže v paddocku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru