Ústecko - Nová autobusová linka dopraví zájemce z centra města až na jezero Milada úplně zdarma. Začátek jejího provozu je naplánován na květen. Spoj bude jezdit během sezóny, od května do října, o víkendech a o svátcích.

Během letních prázdnin bude jezdit dokonce každý den od pondělí až do neděle. Doprava bude fungovat v 60minutových intervalech. Trasa povede ze zastávky Divadlo (zastávka turistických linek) na zastávku Jezero Milada (pláž Trmice), dále na Jezero Milada (hlavní pláž) a zpátky na Divadlo. Jízdní řád město na svých stránkách brzy zveřejní.

K zajištění provozu bylo potřeba vybudovat nástupní a výstupní místa v oblasti předpokládaného zastavení autobusu této linky. To zajistil Palivový kombinát Ústí ve spolupráci s Dopravním podnikem. Ústecký dopravce také bude zajišťovat kompletní obslužnost linky, město na tuto činnost vyčlenilo maximálně 950 000 Kč.

1404 mapa autobus jezero milada

Mapa zastávek autobusu u jezera Milada. Zdroj: Magistát města Ústí nad Labem

{article Odstavná plocha poblíž hlavní pláže jezera Milada zůstává pro motoristy uzavřena}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru