Neštěmice – Na hladinu řeky Labe se po zimní přestávce vrátí neštěmický přívoz. První turisty sveze již 15. dubna.

„Ceny jsme nechali na stejné úrovni jako v předchozích letech. Nechceme zdražovat, protože lidé přívoz hodně využívají. Loni jsme přepravili zhruba pět tisíc cestujících. Turista nad patnáct let zaplatí za jednu cestu patnáct korun. Děti do pěti let jezdí zdarma, starší zaplatí pět korun. Stejná cena je i za kolo a kočárek. Pendlovat budeme mezi břehy každý den od 9.00 do 18.00 hodin,“ uvedl provozovatel přívozu Josef Třešňák.

Katamarán pendlující mezi Neštěmicemi a Svádovem je bezbariérový a pojme minimálně dvanáct lidí. Schopen je převézt kromě osob, jízdní kola a kočárky. Přívoz vyplouvá z neštěmické ulice Veslařská do ulice Labská ve Svádově. Délka trasy je pouhých 126 metrů. Turistům, cyklistům, místním lidem však zkracuje cestu po silnici v délce necelých devíti kilometrů.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru