Bezdomovci si postavili další provizorní obydlí, nadělali pěkný svinčík
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 21.1.2021 v době od 10.00 hod., do 13,00 hod., proběhla v obvodě Severní Terasa preventivně bezpečnostní akce, při které se hlídky strážníků zaměřily na lidi bez domova, kteří nocují na veřejných prostranstvích, nebo se svá provizorní obydlí budují u veřejně prospěšných zařízení a svým jednáním ohrožují jejich bezpečný provoz.

Tito lidé při ohřívání potravin používají otevřeného ohně a tím vzniká nebezpečí poškození těchto zařízení. Během opatření byly hlídkami zkontrolovány čtyři osoby, které strážníci poučili, na koho a kam se mohou obrátit v případech, kdy nemají kde spát nebo nemají co jíst. Z důvodu mrazivých podmínek, které v současné době panují, budou tyto kontroly prováděny častěji.

2701nezdomovcikz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru