Šestnáctiletý mladík se s kamarádkou projížděl ulicemi. Ta vzala klíče od auta svému otci
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 22. ledna v brzkých ranních hodinách, prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, kde si v ulici Hrnčířská všimla osobního motorového vozidla, jehož řidič nerespektoval dopravní značku a svým vozidlem vjel do zákazu vjezdu.

Řidič pak pokračoval v jízdě přes Mírové náměstí, ulicí Revoluční a dále do ulice Tovární kolem západního nádraží, kde byl následně zastaven motorizovanou hlídkou městské policie. Šetřením bylo zjištěno, že řidič není držitelem příslušného řidičského oprávnění, neboť se jednalo o šestnáctiletého mladíka, který se svojí patnáctiletou kamarádkou, která vzala klíče od vozu svému otci, vyrazil na noční projížďku ulicemi města.

2601ridickz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Vozidlo, které k provozu na pozemní komunikaci užili, nemělo ani platnou technickou prohlídku silničního vozidla. Vzhledem k těmto skutečnostem byl řidič hlídkou strážníků vyzván, aby setrval na místě do příjezdu hlídky Policie ČR, která si celý případ převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru